Dienstenpagina

The best cure for a body is a quiet mind

Hulp in het zorglandschap door ervaren zorgconsulent

De zorg verandert snel en heeft vele mogelijkheden, maar daardoor ook veel regels, die voor u als patiënt of (oudere) cliënt erg ingewikkeld zijn. Vaak heeft u of uw mantelzorger al genoeg aan het hoofd om zich ook nog intensief bezig te houden met regelgeving, indicatiestellingen en andere zaken die verband houden met de zorg rondom uw persoon. Want WMO, Wlz, PGB’s en de zorgverzekeringswet kunnen vaak erg ingewikkeld zijn. Hulp van een ervaren zorgconsulent of cliëntondersteuner die precies weet hoe uw zaken te regelen, is dan erg welkom.

Een levenstestament opstellen samen met uw zorgconsulent

Daarbij wordt het ook steeds belangrijker om uw zorg geregeld te hebben voor u ziek wordt. Zaken regelen die u in de toekomst geen zorgen meer hoeven te baren. Een levenstestament vastleggen bij een notaris voorkomt een hoop leed in de toekomst. U wilt immers zelf de regie over uw leven in handen houden. Wanneer u ziek wordt en zelf niet meer goed kunt verwoorden wat u wilt, heeft u de zekerheid dat uw wensen bindend op papier staan. Goede begeleiding en advies is daarbij onmisbaar.

Cliëntondersteuning voor mantelzorger

Behoort u tot de meer dan 2,5 miljoen mantelzorgers die acht uur of meer zorg verlenen aan een naaste? Ook voor u is het prettig om te worden bijgestaan door een cliëntondersteuner die taken uit handen kan nemen. Soms op het gebied van zorg voor uw naaste, of anders op het gebied van advies. Dan is een vrijblijvende intake om uw situatie te bekijken een zorg minder. Een vertrouwenspersoon die aan de hand van uw wensen de zaken regelt zoals u het graag wilt.

Waar de zorgconsulent u mee kan helpen

Er zijn veel redenen om een zorgconsulent of cliëntondersteuner in de arm te nemen. Al jaren doe ik dit met veel plezier vanuit een achtergrond als wijkverpleegkundige. Als gecertificeerd zorgconsulent zet ik mij met veel liefde in voor de zorg, welzijn en het gemak van mijn medemens. Dit doe ik door:

  • PGB persoonsplannen en/of ondersteuningsplannen op te stellen
  • Uw levenstestament voor te bereiden en op schrift te stellen
  • Begeleiding naar en advies bij artsenbezoek of andere instellingen
  • Bemiddeling bij klachten, geschillen, bezwaar en beroep
  • Ondersteuning bij herindicatie WMO, Zorgverzekeringswet en Wlz
  • Ondersteuning en advies van de mantelzorger

Hierbij zorg ik altijd dat u als mens centraal blijft staan, zonder betuttelend te worden, maar met alle respect voor uw wensen en behoeften. Mijn werkgebied ligt voornamelijk op de Veluwezoom in het gebied tussen Arnhem, Ede, Renkum en Wageningen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voor alle bovenstaande verschillende disciplines heb ik mij geregistreerd en ben ik aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. Dit houdt in dat ik voortdurend bezig ben met de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied in het sociaal domein. Ook laat ik mij regelmatig bijscholen, zodat u bent verzekerd van een zorgconsulent die precies weet wat u nodig heeft.

Ik neem graag met u de mogelijkheden door!