Zorgconsulent in welzijn en gemak

Begonnen als HBO-V wijkverpleegkundige ben ik mij als consulent gaan toeleggen op het gebied van zorg, welzijn en gemak. Vanuit mijn professie als wijkverpleegkundige en voormalig manager van zorgorganisaties, raakte ik erg goed thuis in de wegen van gemeenten en zorgorganisaties. Gedurende mijn werk zag ik steeds vaker hoe patiënten en cliënten praktische ondersteuning zochten in het vinden van de juiste hulp binnen de gezondheidszorg. Daarom besloot ik mijn werkgebied te verleggen van verpleegkundige naar een meer cliëntondersteunende taak. Inmiddels ben ik een ervaren zorgconsulent en cliëntondersteuner voor particulieren, mantelzorgers en consulentennetwerken.

 

Cliëntondersteuner in het sociale domein

Want WMO, Wlz, PGB’s en de zorgverzekeringswet kunnen vaak erg ingewikkeld zijn. Dan is iemand die zijn weg hierin kent erg welkom. Ik wijs u de weg bij het aanvragen van budgetten en zorgvergoedingen. Maar ook adviseer ik u over uw toekomst. Want wat gebeurd er als u ziek wordt en er niets geregeld is? Als ervaren consulent en cliëntondersteuner voor particulieren, mantelzorgers en consulentennetwerken, help ik u hiermee op weg.

 

Zelf de regie over uw leven houden

Ik ervaar erg veel voldoening uit het ondersteunen en verzorgen van de medemens. Niet alleen wanneer u ziek bent, maar ook wanneer u al wat ouder bent en zaken voor de toekomst wilt hebben vastgelegd. Bijvoorbeeld in de vorm van een levenstestament wat u met een notaris geregeld wilt hebben. Zo houdt u zelf de regie en weet u zeker dat uw wensen in de toekomst gerespecteerd zullen worden. Ook als u op dat moment niet meer zo goed weet te verwoorden wat u wilt.

 

Wie verstandig is houdt zich alleen bezig met de vreugde in het hart.

Friedrich W. Nietzsche

De cliënt als persoon centraal

Voor mij is het erg belangrijk dat uw belangen als patiënt en cliënt goed worden behartigd. Daarom help ik mensen bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Ik ben uw luisterend oor en metgezel om uw belangen te behartigen en te borgen. U vraagt en ik regel, ik organiseer en begeleid desgewenst als uw casemanager of cliëntondersteuner. Bij mij staat u als persoon centraal, met alle respect voor uw wensen en behoeften. Mijn werkgebied concentreert zich met name op de Veluwezoom, Arnhem, Ede, Renkum en Wageningen.

U kunt mij ook voor uw organisatie inhuren

Door mijn kennis van verschillende disciplines als cliëntondersteuner, casemanager, zorgconsulent of intaker binnen de zorg ben ik zowel voor particulieren als organisaties in te huren. Ook als het gaat om ondersteuning in mantelzorg. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u contact met mij opnemen. Ik zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

In mijn werk als consulent en cliëntondersteuner ben ik aangesloten en geregistreerd bij meerdere organisaties

  • Geregistreerd bij: Registerplein, als onafhankelijk professioneel cliëntondersteuner of consulent
  • BIG (niet meer praktiserend verpleegkundige)
  • Lid van BCMB: Beroepsvereniging voor kwetsbare mensen (met of zonder een beperking)
  • Onderdeel van: Aeden Netwerk als Aeden consulent (casemanager)

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Laten we er samen achter komen